Blokhut 't Veerhuis

Blokhut 't Veerhuis is het oudste deel van het scoutcentrum en is de thuisbasis van Scouting Mira Ceti Nistelrode. Vanaf de veranda van de blokhut heeft u een prachtig uitzicht over de vijver, die uitermate geschikt is voor vlotvaren. Het omliggende bosgebied rondom deze vijver is uitermate geschikt om het scoutingspel te spelen. Op het terrein achter de blokhut bevindt zich een stookplaats.

Indeling

Blokhut 't Veerhuis is geschikt voor groepen tot 20 personen en beschikt over twee lokalen. De keuken is volledig ingericht met mokken/bekers, bestek, borden, pannen, groot fornuis, koffiezetapparaat en koelvriescombinatie voor maximaal 25 personen. In de grote zaal zijn banken en tafels aanwezig met een echte open haard. In het kleine lokaal is inklapbaar meubilair aanwezig voor de jongste speltakken. Verder is er een sanitaire ruimte, voorzien van een wasbak, drie toiletten, een urinoir en een douche. Blokhut 't Veerhuis is voorzien van een heater in de centrale ruimte en een gevelkachel in het kleine lokaal.

't Veerhuis'
Plattegrond
't Veerhuis'
Huren?

Blokhut 't Veerhuis wordt buiten de zomervakantie alleen verhuurd in de weekenden vanaf zaterdag 16:30 uur. Direct een optie tot huren? Neem contact met ons op via beheer@achterdeberg.nl.
Zie Documentatie voor de actuele tarieven.