Blokhut d'n Burcht

Blokhut d'n Burcht ontleent zijn naam aan de dichtbij gelegen dassenburcht, dus let goed op dat u uw slaapzak 's nachts goed dichtmaakt. Het gebouw is gelegen achterop het terrein van het scoutcentrum. Vanuit het gebouw loopt direct u het speelveld op voorzien van een ruime stookplaats, dat wordt omgeven door het bos.

Indeling

Blokhut d'n Burcht is geschikt voor groepen tot 20 personen. Het gebouw bestaat uit een grote zaal met twee dubbele openslaande deuren, vanwaar je op het terras komt. In de hoek van de zaal staat een 'bar' voorzien van stromend water. Verder is de zaal ingericht met tafels en banken. Aansluitend aan de zaal vindt u de sanitaire voorzieningen: een wasbak, toiletten, douches. Voorbij het sanitair bevindt zich de keuken, ingericht voor 25 personen, voorzien van pannen, borden, mokken/bekers, bestek, koffiezetapparaat, groot fornuis en koelvriescombinatie. Achter de keuken bevindt zich een 'stafruimte'. Deze ruimte is buiten de zomervakantie op vrijdagavond van 19.00 tot 22.00 u. bezet door onze eigen groep. De blokhut is voorzien van centrale verwarming door het hele gebouw.

Plattegrond
D'n Burcht
Huren?

D'n Burcht is het hele jaar door te huur. Direct een optie tot huren? Neem contact met ons op via beheer@achterdeberg.nl.
Zie Documentatie voor de actuele tarieven.