Scoutcentrum Achter de Berg

Blokhut 't Veerhuis is het oudste deel van het scoutcentrum en is de thuisbasis van Scouting Mira Ceti Nistelrode. Vanaf de veranda van de blokhut heeft u een prachtig uitzicht over de vijver, die uitermate geschikt is voor vlotvaren. Het omliggende bosgebied rondom deze vijver is uitermate geschikt om het scoutingspel te spelen. Op het terrein achter de blokhut bevindt zich een stookplaats.

Indeling
Blokhut 't Veerhuis is geschikt voor groepen tot 20 personen en beschikt over twee lokalen. De keuken is volledig ingericht met mokken/bekers, bestek, borden, pannen, groot fornuis, koffiezetapparaat en koelvriescombinatie voor maximaal 25 personen.
In de grote zaal zijn banken en tafels aanwezig met een echte open haard. In het kleine lokaal is inklapbaar meubilair aanwezig voor de jongste speltakken. Verder is er een sanitaire ruimte, voorzien van een wasbak, drie toiletten, een urinoir en een douche. Blokhut 't Veerhuis is voorzien van een heater in de centrale ruimte en een gevelkachel in het kleine lokaal.

==> Klik hier voor een plattegrond

Foto's


Huren?
Blokhut 't Veerhuis wordt buiten de zomervakantie alleen verhuurd in de weekenden vanaf zaterdag 16:30 uur.
Door op onderstaande link te klikken kunt u rechtstreeks een optie leggen op 't Veerhuis.
Zie 'documentatie' voor de actuele tarieven.